Babysitting job in Hilversum: Marieke

Marieke

Babysitting job in Hilversum: Marieke

Marieke

Hourly rate
€12.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Wij zijn Marieke, Edward, Sophie en Emma! Wij gaan 1 juli naar Hilversum verhuizen en zijn op zoek naar een oppas die ons af en toe kan helpen met de meisjes. Het kan s´avonds zijn als wij weg moeten, in het weekend of aan de eind van een schooldag als wij wat langer moeten werken. Wij hebben 2 heerlijk meiden. Sophie is bijna 4 en gaat in September naar school. Ze is gek op leren en kan uren spelen..

Wij zijn Marieke, Edward, Sophie en Emma! Wij gaan 1 juli naar Hilversum verhuizen en zijn op zoek naar een oppas die ons af en toe kan helpen met de meisjes. Het kan s´avonds zijn als wij weg moeten, in het weekend of aan de eind van een schooldag als wij wat langer moeten werken. Wij hebben 2 heerlijk meiden. Sophie is bijna 4 en gaat in September naar school. Ze is gek op leren en kan uren spelen met haar poppen en barbie´s. Emma is de ondeugende. Ondernemend en eten is haar favoriete hobby! Ze zijn beiden ontzettend makkelijk en lief. Beiden gek op knuffelen en spelen. We hebben een tuin en Sophie is dan ook gek op buitenspelen. Ben jij die leuke, ondernemende en actieve oppas, dan horen wij graag van je!! Groetjes, Marieke, Edward, Sophie en Emma


Number of children
2
Age of children
  • Baby
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 18 June 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
5 times

We need a babysitter comfortable with

Pets

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Marieke provided

Email address

Activities

Member since
April 2024
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profileSign up for free
Babysitting job in Hilversum: Marieke
Hourly rate
€12.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up