Babysitting job in Holsloot: Desi

Desi

Babysitting job in Holsloot: Desi

Desi

Hourly rate
€12.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Hallo, Wij zijn een jong gezin met een eigen bedrijf. Wij werken volledig in ons eigen bedrijf en daarnaast werkt mijn man bij defensie. Wij werken voornamelijk in het weekend en willen onze kinderen wel graag een thuis gevoel geven. Daarom zoeken wij iemand die voor onze jongens kan zorgen en eventueel mee wil naar voetbal wedstrijd in de toekomst. Wij willen ze graag zo normaal mogelijk laten opgroeien..

Hallo, Wij zijn een jong gezin met een eigen bedrijf. Wij werken volledig in ons eigen bedrijf en daarnaast werkt mijn man bij defensie. Wij werken voornamelijk in het weekend en willen onze kinderen wel graag een thuis gevoel geven. Daarom zoeken wij iemand die voor onze jongens kan zorgen en eventueel mee wil naar voetbal wedstrijd in de toekomst. Wij willen ze graag zo normaal mogelijk laten opgroeien naast ons werk. Ons bedrijf is bij huis hierdoor loopt prive en werk vaak door elkaar. Ze weten dat ons bedrijf vaak voor gaat en groeien hier mee op. Wij hebben 9 medewerkers die alle aandacht samen met ons in het bedrijf stoppen. Wij wensen een leuke oppas/gastouder/nanny(hoe ik het ook moet noemen) die wanneer wij niet alle aandacht aan onze jongens kunnen geven er voor ze is. Wij wonen landelijk en vrij gelegen. Genoeg om samen te ondernemen met onze zoontjes van 2/4/6 jaar. Het zijn echte buiten jongens. Naast ons toch al drukke leven zijn wij ons huis aan het verbouwen. Hierin steken wij de komende jaren onze vrije tijd. Ons werk is onze hobby, wij zoeken iemand die graag met kinderen is en van haar/zijn werk ook een hobby maakt. Flexibiliteit is handig wanneer dit mogelijk is.

Characteristics of the children
  • Energetic
  • Sporty
  • Playful

Number of children
3
Age of children
  • Toddler
  • Preschooler
  • Gradeschooler

Government ID
Desi successfully provided a government ID. Learn more

For your own safety and protection, only pay and communicate through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 5 July 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
  • Nanny
  • Childminder
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
1 time


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Desi provided

Desi successfully provided a government ID. Learn more
Email address
Facebook account

Activities

Member since
February 2024
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Holsloot


Sign up for free
Babysitting job in Holsloot: Desi
Hourly rate
€12.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up