Babysitting job in Leiden: Dipti

Dipti

Babysitting job in Leiden: Dipti

Dipti

Hourly rate
€20.00/hr

Hallo, Wij Dipti en Virenchee, zoeken per direct een begeleider in Leiden voor onze 12 jarige dochter die een autisme spectrum stoornis heeft. Onze dochter is heel lief, vind buiten spelen heel leuk. Ook is ze erg meegaand en zelfstandig. Ze vind het leuk om samen spelletjes te spelen of dansen of zingen. Door autisme heeft ze een achterstand in taalontwikkeling en haar sociale vaardigheden zijn..

Hallo, Wij Dipti en Virenchee, zoeken per direct een begeleider in Leiden voor onze 12 jarige dochter die een autisme spectrum stoornis heeft. Onze dochter is heel lief, vind buiten spelen heel leuk. Ook is ze erg meegaand en zelfstandig. Ze vind het leuk om samen spelletjes te spelen of dansen of zingen. Door autisme heeft ze een achterstand in taalontwikkeling en haar sociale vaardigheden zijn ook een obstakel in haar ontwikkeling. Ze heeft moeite met contact maken met leeftijdsgenootjes. Ze gaat naar speciale onderwijs school. Ze wordt opgehaald en gebracht door taxi. We zoeken iemand die beschikbaar is in de namiddag. De werkdagen zijn in overleg. Wij zijn op zoek naar een leuke, actieve en enthousiaste begeleider. Omdat het heel belangrijk is duidelijk met onze dochter te communiceren, zoeken wij een oppasser die Nederlandstalig is of het Nederlands goed beheerst. Kennis van autisme of ervaring met kinderen met autisme is een pre, maar niet strikt noodzakelijk. Heb je interesse, stuur ons een bericht. Als je dit aanspreekt, horen we graag van je! Dipti en Virenchee


Number of children
1
Age of children
  • Gradeschooler

Government ID
Dipti successfully provided a government ID. Learn more

For your own safety and protection, only pay and communicate through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 26 February 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
  • English
Favorited
81 times


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Dipti provided

Dipti successfully provided a government ID. Learn more
Email address
Phone number
▒▒▒▒▒▒▒▒ 50

Activities

Member since
March 2018
Last activity
Answered messages
90%
Average response time
1 day
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Leiden


Sign up for free
Babysitting job in Leiden: Dipti
Hourly rate
€20.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up