Babysitting job in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke

Janneke

Babysitting job in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke

Janneke

Hourly rate
€15.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Hoi, ik heb drie heerlijke actieve en onderzoekende kinderen van 7, 5 en 3. Voor twee middagen in de week (maandag, dinsdag en/of donderdag) ben ik op zoek naar een oppas die ze om kwart voor drie op school op kan halen en alvast eten kookt. Reinoud en ik werken allebei op die dagen, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn dus heel belangrijk. De reden dat we voor een oppas kiezen is dat de jongste..

Hoi, ik heb drie heerlijke actieve en onderzoekende kinderen van 7, 5 en 3. Voor twee middagen in de week (maandag, dinsdag en/of donderdag) ben ik op zoek naar een oppas die ze om kwart voor drie op school op kan halen en alvast eten kookt. Reinoud en ik werken allebei op die dagen, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn dus heel belangrijk. De reden dat we voor een oppas kiezen is dat de jongste binnenkort ook naar school gaat en het voor de kids en ook voor ons iets rustiger is om niet drie keer per week naar de bso te gaan. Wij hebben een bedrijf aan huis en dat is eigenlijk heel gezellig. Er zijn altijd wel mensen. Wel blijven medewerkers en klanten over het algemeen op het kantoor. Als gezin houden we van zwemmen in de rijn, op vakantie op de bonnefooi plekken ontdekken en samen avonturen beleven. Over de kids: Lucas is net zeven en wil graag bioloog, prof voetballer en auto coureur worden. Hij weet allerlei feiten over dieren te vertellen. Hij heeft energie voor 10 en houdt van voetbal, school, Donald Duckjes lezen, Dolfje weerwolfje, schaken, Ninjago, een echte bezige bij. Lauren van vijf houdt van knutselen, ballet en mooie jurken. Ze is enthousiast, energiek, dromerig, gevoelig en weet alles heel goed te vertellen. Linde is drie en gaat in december naar school. Zij bekijkt alles van een afstandje en weet dan feilloos iedereen te vertellen wat ze moeten doen. Ze houdt van meehelpen in het huishouden, met poppenspelen en doet alleen maar korte broeken aan. Op de crèche heeft ze alleen maar jongens vrienden. Nog even praktisch: School is in Alphen en wij wonen in Hazerswoude-rijndijk. We hebben een electrische bakfiets ter beschikking, maar mocht je met een (eigen) auto kunnen is dat ook handig. Lijkt het je leuk om bij ons te komen oppassen en koken, laat het weten. Groetjes Reinoud en Janneke


Number of children
3
Age of children
  • Gradeschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 21 August 2023

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
3 times

We need a babysitter comfortable with

Cooking

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Janneke provided

Email address

Activities

Member since
August 2023
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Hazerswoude-Rijndijk


Sign up for free
Babysitting job in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke
Hourly rate
€15.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up