Babysitting job in Wassenaar: Elvier

Elvier

Babysitting job in Wassenaar: Elvier

Elvier

Hourly rate
€15.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Hallo! We zijn een gezin met drie vrolijke, sportieve kinderen (9, 7 en 5 jaar) en een hond (Friese stabij). We wonen in Wassenaar-Zuid, in een groene wijk, vlakbij bos en duinen. De school is een stukje verderop in de straat. We zoeken per direct een oppas die de kinderen een leuke tijd bezorgt en rust in ons gezinsleven brengt. Kinderen ophalen bij school of bij vriendjes, meedoen met een..

Hallo! We zijn een gezin met drie vrolijke, sportieve kinderen (9, 7 en 5 jaar) en een hond (Friese stabij). We wonen in Wassenaar-Zuid, in een groene wijk, vlakbij bos en duinen. De school is een stukje verderop in de straat. We zoeken per direct een oppas die de kinderen een leuke tijd bezorgt en rust in ons gezinsleven brengt. Kinderen ophalen bij school of bij vriendjes, meedoen met een spelletje, knutselen of buitenspelen, speeldates organiseren, naar sport brengen, het avondeten voorbereiden of de hond uitlaten, en op een langere dag een uitje met de kids maken; jij vindt het leuk om bezig te zijn! Wij zoeken verder iemand die lief, open en betrouwbaar is en ervaring met oppassen heeft. We hopen iemand te vinden die voor langere tijd bij ons gezin kan blijven. Opvangdagen zijn maandag van 14.30 tot 18.00 uur en vrijdag van 11.45 tot 18.00 uur. Maar werk je liever op woensdagmiddag (v.a. 12.15 uur) in plaats van vrijdagmiddag, daar valt zeker over te praten, net als over een derde middag (dinsdag of donderdag vanaf 14.45 uur). In goed overleg kan het in schoolvakanties ook gaan om hele dagen. Uurtarief is in overleg te bepalen. Wij hebben een elektrische bakfiets, maar het kan handig zijn als je een rijbewijs en zelf ook een auto hebt. Herken jij je hierin en spreekt dit je aan? Stuur dan vooral een berichtje, wij maken heel graag kennis met je!


Number of children
3
Age of children
  • Gradeschooler
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 23 May 2023

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
15 times

We need a babysitter comfortable with

Pets
Cooking
Chores

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Elvier provided

Email address

Activities

Member since
February 2022
Last activity
Answered messages
62%
Average response time
2 days
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Wassenaar


Sign up for free
Babysitting job in Wassenaar: Elvier
Hourly rate
€15.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up